Oefenruimtes

Momenteel hebben we geen ruimte om nog bands te laten oefenen. Heb je toch interesse, neem dan via email contact op met de Pit, Podiuminterneuzen@gmail.com

 

Oefenruimtes

De PIT is voorzien van 1 oefenruimtes van 25 m2. Deze ruimte is voorzien van stromend water, verwarming (via airco) en electra.

Met deze ruimte wordt zowel de mogelijkheid gecreërd om als band te oefenen en wordt er, (door optredende bands), gebruik van gemaakt als volwaardige backstage-ruimte.

 

Beschikbaarheid

Onze oefenruimte is per dagdeel te huur (in overleg met de organisatie) voor een periode van 4 uren.
Er wordt natuurlijk al gebruik van gemaakt door bands, dus niet ieder tijdstip heeft een vanzelfsprekende beschikbaarheid, tenzij anders is overeengekomen met de organisatie.

Op maandagen, dinsdagen, woensdagavond en donderdagen en vrijdagen zijn de oefenruimtes (i.v.m. openingstijden) te huur van 13.00u t/m 17.00u en van 19.00u t/m 23.00u.

Zelfs op zondagen stellen wij onze oefenruimtes beschikbaar, te weten van 15.00u t/m 19.00u en van 19.00u t/m 23.00u.

 

Prijzen

De oefenruimte met backline (zie voorgaande) kost € 15,- per 4 uren, de oefenruimte zonder backline kost slechts € 10,- per 4 uren.

Met deze opzet wordt de mogelijkheid geboden voor zowel beginnende als bestaande bands/artiest(en), die eventueel niet over de financiële of logistieke middelen beschikken om over hun eigen backline te kunnen spelen, tóch te kunnen oefenen.

Voor meer informatie:

Contactpersoon: René
Mail naar: podiuminterneuzen@gmail.com

Backline

Aanwezige backline bestaat uit:

6-delige Pearl drumkit (exclusief bekkens en stokken!)